Бърнард Томич винаги е имал умението да се забърква в

...
Бърнард Томич винаги е имал умението да се забърква в
Коментари Харесай

Грозни сцени: Бърнард Томич стана жертва на побой от двама души в Австралия

Бърнард Томич постоянно е имал умеенето да се забърква в неприятности и наподобява това не се е трансформирало. 30-годишният тенисист е станал жертва на побой в австралийското градче " Сърфър Парадайс ", което е предградие на Голд Коуст. Бившият международен номер 17 е бил нападнат от двама мъже, като единият е изключително нападателен и не стопира да нанася ритници по цялото тяло на тенисиста, който е лежащ на пода, а най-после същият нападател се обръща към него с думите " изправи се, куче ".

Все още датата на случая не е известно, само че надали става въпрос за случай от последните дни, тъй като сега тогавашният 1/4-финалист на Уимбълдън е в Истанбул за присъединяване на Чаланджър конкуренция и през вчерашния ден загуби своя мач от втория кръг.

Местната полицията до момента не е разследвала случая, тъй като самият Томич не се е обърнал към нея, което несъмнено наподобява съмнително, а занапред ще разберем каква е повода за мълчанието на играч и за какво в действителност е бил атакуван.

Concerning footage of what looks to be Bernard Tomic at the bottom of this altercation.

Language warning.
— Val Febbo (@VFebbo96)
 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР