Банката ще реализира печелившите проекти Алианц Банк България награди четирима

...
Банката ще реализира печелившите проекти Алианц Банк България награди четирима
Коментари Харесай

Новини - Insmarket ${ $.openxtag(`init`, { delivery: `http://ads.insmarket.bg/www/delivery` }); $.openxtag; }); --> var OA_zone

Банката ще осъществя печелившите планове

Алианц Банк България награди четирима студенти, взели присъединяване в състезанието на сдружението " Идеен план за визия на банков офис ". При обновяването на офисите си банката ще осъществя печелившите планове от състезанието, проведен измежду студенти по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна. Първият офис на Алианц Банк, който ще бъде освежен, е този на бул. " Цар Освободител " 8, където се организира и церемонията по награждаване на спечелилите.
За безпристрастната оценка на показаните планове като членове на журито бяха привлечени доцент доктор арх. Орлин Давчев – зам.-декан на Архитектурен факултет в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), доцент доктор Арсен Минков – зам.-декан на Факултет по приложни изкуства в Националната художествена академия (НХА), и доцент Мирослав Богданов – катедра " Рекламен дизайн " и зам.-декан на Факултета по приложни изкуства в НХА.
Александър Проценко, ръководител на изпълнителния комитет на Алианц България, показа: " Избрахме нетрадиционен метод, подавайки ръка на младежи, искащи да се потвърдят като експерти със свежи хрумвания и креативен хъс. Те са нашето бъдеще и ще ни оказват помощ да отговорим на актуалните естетически и софтуерни условия за обслужване на клиенти и в същото време да създадем удобни работни места за чиновниците. "
Първото място в състезанието завоюва Ивана Янкова от НХА. На второ място се класира идейният план на тандема на Никола Македонски и Таня Бакалова от Нов български университет, а третото място бе отредено на Георги Стоянов от УАСГ.
" Младите хора са нашите клиенти и нашите чиновници в бъдеще. Те са посланиците на новостите и за нас беше скъпо да разберем какво чакат от една банка и по какъв начин си показват услугите от позиция на потребителско прекарване. Впечатлен съм от техния възторг и професионализъм, който видях във всички показани планове. Политиката на Алианц Банк е да поддържа младежите и постоянно е търсила и заставала зад стойностни новаторски планове – такива, които способстват за по-доброто обслужване на нашите клиенти " – разяснява Георги Заманов, основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България.
Всички членове на журито единомислещо се съгласиха, че показаните планове са на високо професионално равнище като размер и графична просвета, като също по този начин показват темперамент и истински дизайн решения. Съгласно регламента студентите предложиха цялостна идея за съвременeн интериор съгласно най-хубавите функционалности и практики, а печелившите планове ще бъдат с главно значение при обновяването на банковите офиси на Алианц Банк.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР