Bank of America Corporation съобщи, че вече използва изкуствен интелект

...
Bank of America Corporation съобщи, че вече използва изкуствен интелект
Коментари Харесай

Доц. д-р Мариана Тодорова: Bank of America Corporation вече обучава служители чрез изкуствен интелект

Bank of America Corporation заяви, че към този момент употребява изкуствен интелект и Метавселена, с цел да образова новопостъпили чиновници. Дали това цели да редуцира разноските на физически чиновници, които да отделят време и интеграция за приобщаване на новопостъпилите, тъй че те да бъдат въведени в своите професионални отговорности или е метод за работа към поколението – " Y “ и " Z “ – не знаем. Това разяснява в предаването " Сценарий от бъдещето “ на Радио " Фокус “ с водещ Ива Дойчинова футурологът доцент доктор Мариана Тодорова.

" Ако Bank of America среща незадоволително добър асортимент на фрагменти и незадоволително добър интерес, или младежите се лутат – можем единствено да гадаем какви са претекстовете. Вероятно и успеваемостта, и привличането на интерес са водещи, само че те употребяват ИИ, маски, очила за виртуална действителност, с цел да образоват своите новопостъпили служите по какъв начин да се отнасят с клиентите “, изясни Тодорова.

Тя посочи, че образованието се случва във виртуална среда, като се разиграват разнообразни проблеми: " Единият от тях е по какъв начин чиновниците да се оправят с ядосан клиент, който е получил постепенно обслужване или е платил някакви високи такси, нещо, което се случва и в България. Как става това – като всичко се делегира на мобилни приложения и физическият контакт съвсем изчезва. Да, по-удобно е, по-бързо е, само че основава предпоставки за проблеми “. Другият проблем, над който те са били обучавани е, когато някой незапознат и комплициран чиновник на банката е направил неточност, която се е показала в доста проблематични проблеми с клиентите – по какъв начин тези счетоводители да бъдат посредници сред счетоводителите и клиентите и по какъв начин да избягат " сухи “ от случая.

Футурологът обърна внимание, че образованието е било пробно в Ню Йорк и не е въведено към момента във всички клонове на Bank of America Corporation и обощи, че задачата е физическите служите да се научат по какъв начин да минимизират вредите от отрицателните страсти на своите клиенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР