Бандит е избягал от затвора във Враца, съобщава BulNews.bg. Млад

...
Бандит е избягал от затвора във Враца, съобщава BulNews.bg. Млад
Коментари Харесай

Извънредна новина от Враца: Затворник избяга, пуснаха кучета по петите му

Бандит е избягал от пандиза във Враца, оповестява BulNews.bg. Млад мъж е излежавал присъда „ отнемане от независимост “.

Той е бил на по-лек режим и е бил разпределен в Керамичната фабрика към изправителната институция.

Днес е напуснал зандана, с цел да работи на външен обект наоколо до корпуса на пандиза в квартал Бистрец. Докато трябвало да се труди обаче, младият пандизчия видял опция да избяга и се възползвал.

По неофициална информация избягалият пандизчия е на 21 години, от ромски генезис, висок към 1.70 м., с късо подстригана коса.
Веднага откакто неналичието на наказания е видяна е подаден сигнал в полицията.

Служителите на реда към този момент са почнали търсене. В момента се чака да дойде следово куче, което да тръгне по следите на избягалия нарушител.

Припомняме, че това е второ бягство от пандиза единствено за няколко месеца.

През юли трима хлапаци избягаха от поправителния дом за малолетни към институцията. Те бяха хванати още същия ден, след гонка с полицията с крадено такси.

Малко по-късно стана ясно, че избягалият от пандиза във Враца престъпник е бил хванат за негативно време.

Пандизчията с букви М.М. е на 21 години от Лом. Той е бил с дребна присъда за обири, която излежавал при по-лек режим в Керамичната фабрика към изправителната институция.

Днес той работел на външен обект наоколо до основния корпус на пандиза в квартал Бистрец. Въпреки че бил охраняван, младият пандизчия видял опция да избяга и се възползвал.

Веднага откакто неналичието на наказания е видяна бил подаден сигнал в полицията. Служителите на реда бързо намерили дирите му и го закопчали още веднъж.

Той бил хванат в региона на Железния мост, като бил тръгнал пешком да се прибере вкъщи в Лом. В момента младият апаш е още веднъж зад решетките в пандиза.

Затворникът е работел по обекти от близо месец. До края на присъдата му оставали едвам 7 месеца.

След днешното му нарушение престоят му в зандана може да бъде повишен, а режимът му най-вероятно ще бъде заменен на по-строг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР