БАЛТИМОР (АП) — Триминутен вирусен видеоклип показва ядосан полицай от

...
БАЛТИМОР (АП) — Триминутен вирусен видеоклип показва ядосан полицай от
Коментари Харесай

Новият подход на Балтимор към полицейското обучение разглежда ефектите от травмата, значението на емпатията

БАЛТИМОР (АП) — Триминутен вирусен видеоклип демонстрира сърдит служител на реда от Балтимор, който ругае младеж, тъй като пренебрегнал заповедите да спре скейтборда и назова служителя на реда „ пич. “

„ Очевидно родителите ти не са задоволително, тъй като не разбираш смисъла на уважението “, извика той на скейтбордиста, който остана релативно спокоен.

Това взаимоотношение през 2007 година коства работата на служителя на реда. Но с развиването на полицията другите се учат от грешките му.

Полицейското ръководство в Балтимор неотдавна стартира да изисква от членовете си да завършат стратегия за прочувствена регулация, която употребява видеото като инструмент за образование и ги учи на основите на науката за мозъка посредством проучване на връзката сред мисли, усеща и дейности. Това е надалеч от обичайното полицейско образование.

В град, чиято враждебна полиция от дълго време се бори да завоюва публичното доверие, изключително след гибелта на Фреди Грей през 2015 година от гръбначни пострадвания, получени по време на полицейски а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР