Българското приложение SAFE TRAVEL, създадено със съдействието на Министерството на

...
Българското приложение SAFE TRAVEL, създадено със съдействието на Министерството на
Коментари Харесай

Ново приложение следи противоепидемичните мерки в заведенията

Българското приложение SAFE TRAVEL, основано със съдействието на Министерството на туризма, ще следи съблюдават ли се противоепидемичните ограничения в заведенията у нас. Апликацията дава опция на потребителите да оставят мнения, според от това носят ли се маски и други защитни средства и съблюдава ли се нужната отдалеченост сред масите. Така българските и задграничните туристи ще могат да бъдат сигурни дали в заведението, което имат намерение да посетят, се съблюдават всички противоепидемични ограничения.

Приложението дава две съществени функционалности – слагане и инспекция на оценка за съблюдаване на ограниченията, като скалата за оценяване е от 1 до 5 звезди. За да се обезпечи меродавност на отзивите, оценки в SAFE TRAVEL могат да слагат единствено консуматори, чието местонахождение съответствува с обещано заведение, само че могат да бъдат тествани от всеки.

Подобни приложения към този момент съществуват за разнообразни типове действия в Европа и Съединени американски щати. Пример за такава е швейцарската „ Mindful Check-in”, която разрешава на феновете на киното да маркират киното и прожекцията, която са посетили при положение, че дадат позитивна проба за Ковид.

SAFE TRAVEL може да изтеглите от тук:

App Store - shorturl.at/nwyW8

Гугъл Play Store - shorturl.at/gszJ5
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР