Българският волейболен шампион Марица (Пловдив) ще има ново гостуване в

...
Българският волейболен шампион Марица (Пловдив) ще има ново гостуване в
Коментари Харесай

Марица отново ще гостува в София

Българският волейболен първенец Марица (Пловдив) ще има ново посещение в София през днешния ден. Маричанки ще играят против ЦСКА София в зала Васил Симов в среща от 9-ия кръг в Националната волейболна лига Демакс. Срещата стартира в 16:00 б.в.

В последния мач в шампионата маричанки още веднъж гостувах в София и победиха с 3:1 Славия (София). ЦСКА изигра два следващи мача във Варна, като в първия загуби от ДКС Варна (Варна) с 1:3, а във втория победи Перун (Варна) с 3:0.

В класирането девойките на Борислав Крачанов са безапелационни лидерки с цялостен актив от 24 точки и с осем победи от осем мача. ЦСКА е на второто място с 19 точки.

Двата тима ще се срещнат за трети път през този сезон. Маричанки победиха на два пъти с 3:0 в първата среща за шампионата в Пловдив и в полуфиналите за Купата още веднъж в Пловдив.

Двубоят се явява и генерална подготовка за шампионките преди семейството на съветския Динамо – Ак Барс (Казан), който е финален мач в групите на Шампионската лига. Срещата е на 15 февруари, от 18:00 б.в. в зала Колодрума.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР