Българският специалист Илия Груев говори пред DIEMA SPORT преди първия

...
Българският специалист Илия Груев говори пред DIEMA SPORT преди първия
Коментари Харесай

Илия Груев: Айнтрахт е фаворит не само на хартия, но Левски има своите шансове

Българският експерт Илия Груев приказва пред DIEMA SPORT преди първия конфликт сред Левски и Айнтрахт Франкфурт от плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите. Според Груев, германците са корав любимец, само че Левски има своите шансове и може да ги употребява.

„ Чакам с интерес и огромни упования мача. Айнтрахт е любимец освен на хартия. Днес треньорът на Айнтрахт изрично съобщи, че с огромно неспокойствие чакат тези мачове и желаят тази роля на любимец да потвърдят, че е по този начин. Левски го чака тежък мач. Айнтрахт, несъмнено, е любимец и в двата конфликта, само че Левски има своите шансове и може да ги употребява по най-хубавия метод “.

„ Айнтрахт имаше много сложна подготовка. В контролните срещи загуби от тимове от районната лига, което не се одобри доста добре. Имаше напрежение. Но с две победи от два публични мача тимът е в курс, което беше значимо за спокойствието на клуба “.

„ Не, никога Коло Муани не е Айнтрахт, само че той е най-квалитетния и значим футболист в офанзивата. Този футболист го взеха със свободен трансфер, незнаен съвсем за никого, а след една година се спекулира, че могат да го продадат за 100 милиона евро. Това демонстрира какъв брой добре са си свършили работата от скаутския отдел на Айнтрахт. Да не забравяме в средата на терена Марио Гьотце, един извънредно образован футболист, който доста постоянно диктува ритъма на игра. Фланговите играчи като Филип Макс отляво може да сътвори доста рискове, само че, в случай че играе против Петрис, като експедитивност, не би трябвало да му отстъпва “, съобщи Груев.

Цялото изявление с Илия Груев може да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР