Българският национален защитник Петко Христов е получил трескав пристъп преди

...
Българският национален защитник Петко Христов е получил трескав пристъп преди
Коментари Харесай

Висока температура спряла наш национал

Българският народен бранител Петко Христов е получил напрегнат припадък преди мача с Модена и това е повода да не вземе присъединяване в мача през вчерашния ден, оповестиха от клуба му Специя, написа " Тема спорт ".

Двубоят от 19-ия кръг на италианската Серия В приключи 1:1, а Специя остава на предпоследното 19-о място със 17 точки. Гостите от Модена са на 8-а позиция с 28.

В часовете преди мача лекарят е открил, че Петко Христов подвига доста висока температура, внезапно се е почувствал изнемощял, имал е признаци на настинка и повръщане, описват от клуба.
В тази обстановка единствен вид е бил той да бъде изолиран и да му се окаже първа здравна помощ.

А старши треньорът Лука Д’Анджело трябваше да пусне на негово място грузинеца Ива Гелашвили дружно с капитана Димитриос Николау и Келвин Амиан.

Българският централен защитник, към този момент изцяло завърнал се измежду титулярите и съвсем постоянно измежду най-хубавите на терена, трябваше да вдигне бялото знаме поради неочаквана трескава офанзива. На негово място треньорът Лука Д’Анджело избра грузинеца Ива Гелашвили, се споделя в известието.

За Гелашвили обаче срещата беше изключително щастлива, тъй като точно той вкара в 92-ата минута за Специя и избави точката с равенството 1:1. Модена излезе напред в 64-ата минута от дузпа, осъществена от Антонио Палумбо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР