Българският национален отбор по футбол гостува на Литва в шестия

...
Българският национален отбор по футбол гостува на Литва в шестия
Коментари Харесай

Футболните национали гостуват на Литва в търсене на нова победа

Българският народен тим по футбол гостува на Литва в шестия си мач от международните квалификации за шампионата в Катар през 2022 година Срещата е от огромно значение за състава, воден от, с цел да може да бъдат съхранени възможностите за присъединяване на бараж.

Двубоят е през днешния ден от 16 часа във Вилнюс.

След първите си пет срещи България заема четвърто място в група С с пет точки.

В последния мач на 5 септември България в София - 1:0. Единственият гол тогава означи Ивайло Чочев в края на срещата. Тогава беше прекратена серия от 10 месеца без победа, а също така България завоюва за пръв път в формален мач след съвсем две години.

За идната среща българския състав ще бъде без Георги Костадинов, който получи травма, а в състава бяха извикани някои дебютанти, измежду които Светослав Вуцов.

" Очаква ни доста по-различен мач и всички сме наясно. Противникът е в изменен състав, а също по този начин играем и на неестествен терен. Но това е даденост, аз не съм привикнал да се окайвам ", сподели Ясен Петров на конференцията преди дуела.

" Вече тренирахме на изкуствения терен, не е съвършен, само че ще се постараем да се пригодим по най-хубавия метод към него и да покажем това, което можем ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР