Българският национал Георги Костадинов игра едно полувреме за Арсенал (Тула),

...
Българският национал Георги Костадинов игра едно полувреме за Арсенал (Тула),
Коментари Харесай

Георги Костадинов игра едно полувреме за победа на Арсенал над полски отбор в Белек

Българският национал Георги Костадинов игра едно полувреме за Арсенал (Тула), който завоюва с 2:1 над 4-ия в полското състезание Ягелония (Бялисток). Преди почивката старши треньорът на Арсенал Игор Черевченко пусна главните 11 играчи, които изнесоха футболната есен в шампионата и Купата на страната. Сред тях беше и Георги Костадинов, който свърши доста работа и в двете етапи на играта.

Поздравляем всех болельщиков " Арсенала " с первой победой в 2019 году! pic.twitter.com/fqUYKE8GI0
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) January 23, 2019
Пред него се откри една добра опция да вкара, само че ударът му от границата на наказателното поле беше блокиран от бранител на полския тим. В 21-ата минута българският халф беше замесен в още един късмет за гол. Кангва, Костадинов и Бакаев развиха добра офанзива, която приключи с удар на Мохамед Кадири, само че неопределено при добър кулоар.

И двата тима направиха голям брой смени през второто полувреме, когато паднаха и трите гола. В 64-ата минута Кантемир Берхамов откри резултата за Арсенал, като имаше дълги разногласия дали попадението е постоянно или от засада, само че в последна сметка поляците извършиха център.

В 76-ата минута Климала изравни за 1:1, откакто от близо засече топката във вратата. Седем минути преди края поляците си вкараха автогол посредством Ведран Руние, който не съумя да почисти топката след удар на Гурам Аджоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР