Българският модел Георги Русев се сгоди за една от най-известиите

...
Българският модел Георги Русев се сгоди за една от най-известиите
Коментари Харесай

Риалити звездата Дарси смени Брукс с българина Георги

Българският модел Георги Русев се сгоди за една от най-известиите телевизионни водещи и риалити звезди в Америка Дарси Силва . Напетият земляк предложи на обичаната си пред милиони фенове.

Направи го в новото шоу на звездата на TLC. To e отдадено на живота на Дарси и сестра й Стейси . Дейно присъединяване в него взима и Георги. В един от епизодите той сервира огромната изненада на Силва , предлагайки й брак на брега на океана. Тя бе очевидно трогната и през сълзи сподели мечталото „ да ".

Последва буйна целувка сред двамата, запечатана от екипа на шоуто . „ Казах „ да "! Мечтите стават действителност! Ти си любовта на моя живот ", похвали се Дарси в обществените мрежи и сподели красивия годежен пръстен.

Ден по-късно добави нова фотография с Георги . „ Завинаги! Нашите целувки ще продължат цялостен живот ", безапелационна е русокоската.

Българинът и Силва са дружно малко повече от година. Дарси е луда по нашенеца и изобщо не се замисли дали желае да му стане жена. Не я стопира и огромната разлика във възрастта им в нейна изгода. Тя е с 13 години по-възрастна oт новия си обичан. Георги е на 32, а русокоската - на 45. Нейни близки споделят, че след години с несъответствуващи мъже тя най-сетне е намерила точния.

Българинът размени в леглото на Дарси друга звезда на TLC - Том Брукс . Двамата се разделиха с величествен скандал преди време и не престават да са в неприятни връзки.

Русев , който е приключил Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков ", от години се подвизава зад океана. Там той гради сполучлива кариера като модел. Дефилирал е на ревютата на куп известни дизайнери. За някои от тях е снимал и рекламни фотосесии. Има и няколко корици на списания. Освен това е сертифициран теляк. И очевидно се оправя чудесно в тази област. Сред клиентите му са куп американски звезди, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР