Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за България – Сърбия

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за семейството на „ А “ националния ни тим от квалификациите за Евро 2024 против Сърбия. Двубоят ще се организира на 20 юни, вторник, от 21:45 ч. на стадион „ Лудогорец Арена “ в Разград.

От през днешния ден билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн. От 16 юни, петък, пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на стадиона в Разград.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор А – 12 лева

Сектор Б (Моци) – 10 лева

Сектор Г – 10 лева

Сектор В – 15 лева

ВИП билет – 50 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания – планът „ Семеен бранш “. Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на действителната му цена (15 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

 Привържениците на националния тим, искащи да посетят гостуването от европейските квалификации против Литва на 17 юни в Каунас, следва да заявят желанието си на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349, като дават трите си имена, дата и място на раждане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР