Българският футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов ще подкрепят

...
Българският футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов ще подкрепят
Коментари Харесай

БФС подкрепя благотворителния турнир на фен клубовете на чуждестранните отбори в памет на Илиян Илиев

Българският футболен съюз и персонално президентът Борислав Михайлов ще поддържат благотворителния шампионат, който ще се организира идния уикенд (9-10 април) в памет на известния футболен последовател Илиян Илиев – човек с огромно сърце, взел участие неведнъж в благотворителни дела и начинания.

Надпреварата се провежда от почитател клубовете на задграничните тимове у нас дружно с Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) и Аматьорска Мини Футболна Лига (АМФЛ).

Участниците в шампионата са Ювентус България, Фен клуб Челси България, Фен Клуб Барселона София и Приятели, Фен клуб на ФК Арсенал Лондон в България, “Романисти България ”, Галатасарай почитател клуб България, Man City Bulgaria – Българският почитател клуб, Лацио-България, Фен Клуб Манчестър Юнайтед България, Фен клуб Нюкасъл България, Fan club Milan Bulgaria, Фен клуб Саутхямптън България/Българските Светци, Интер Клуб България, Сдружение Фенклуб Реал Мадрид – България, Everton Bulgaria, НФК на ФК Ливърпул в България, ФК Торнадо 2013, Фен клуб Бърнли България, Съндърланд почитател клуб и Байерн Мюнхен България.

На 9 април (събота) шампионатът ще се организира в Спортен комплекс Winbet Sport & Event Centre, гр. София, ул. Хан Омуртаг 42 с начален час 10:00 часа, а на 10 април (неделя) от 10:00 часа на игрищата на РД Спорт на Минно-геоложки университет „ Св. Иван Рилски “, не престават мачовете сред класиралите се от предния ден 16 тимове.

На шампионата ще има и доста мощно дамско присъединяване с мач сред тимовете на Скрити лимонки и ФК Торнадо 2013.

Срещите ще се дефинират на специфичен жребии, който ще се тегли в предаването „ Без засади “ на Sportal.bg на 06.04.2022 година от 19:30 часа.

По време на шампионата всеки искащ ще може да подари средства, а тези, които не могат да участват и желаят да дарят средства за монумент на гроба на Илиян Илиев и в помощ на фамилията му, могат да го създадат по банков път по сметката на почитател клуба на Ювентус България –

BG61STSA93000020674736, Банка ДСК, с съображение подаяние Илиян Илиев.

Приканваме всички другари на футбола да се включат в поддръжка на благотворителна самодейност!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР