Българският боксьор Тервел Пулев ще изиграе 10-ата си среща на

...
Българският боксьор Тервел Пулев ще изиграе 10-ата си среща на
Коментари Харесай

Бокс НА ЖИВО: Тервел Пулев - Ласло Пензеш

Българският боксьор Тервел Пулев ще изиграе 10-ата си среща на професионалния кръг в събота вечер във Виена, Австрия. Надеждата ни в полу-тежка категория ще се изправи против най-тежкото си затруднение досега, като ще се бие с унгареца Ласло Пензеш.
До момента българинът има 9 победи в предходните си мачове, като единствено една пристигна по точки - всички останали приключиха с нокаут. Очаква се мачът му да стартира след 22:00 часа българско време.
По-малкият от двамата Пулеви към този момент стартира с мачовете, в които се изправя против по-добри съперници. След като натрупа малко опит, 9-ият му мач беше против някогашния кандидат за купата на WBA Валери Брудов. Пулев не съумя да го нокаутира, само че беше с класа над руснака и завоюва с единомислещо съдийско решение.
Неговият противник - Ласло Пензеш, е на 39 години и има 7 мача и 7 победи на профи-ринга, а 6 от тях са пристигнали след нокаут. Пулев обаче не е наясно със стила на своя противник, защото не е намерил никакви записи на мачовете на по-възрастния си конкурент.
В галата ще вземат участие и националите на България на аматьорския кръг, които ще мерят сили против държавния отбор на Австрия. Цялото боксово шоу ще бъде излъчено по националната телевизия на Австрия и у нас, директно в каналите на " Мтел ".
Боксовата среща ще може да следите онлайн в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР