Българският биатлонист Владимир Илиев завърши на 7-ма позиция в преследването

...
Българският биатлонист Владимир Илиев завърши на 7-ма позиция в преследването
Коментари Харесай

Владимир Илиев със 7-мо място в преследването на Европейското първенство по биатлон

Българският биатлонист Владимир Илиев приключи на 7-ма позиция в преследването на 12.5 км при мъжете по време на Европейското първенствоВ в Ленцерхайде, Швейцария.

Илиев завоюва три места спрямо класирането си от спринта, само че все пак може да съжалява, че не съумя да се намеси в борбата за медалите. В последната си пукотевица българинът позволи две неточности, които го лишиха от шанса да се бори за бронзовия орден.

В последна сметка състезател №1 на България за 2019 година направи общо четири пропуща на огневия рубеж и финишира на 1:48.7 минути от спечелилия Вебьорн Сьорум от Норвегия, който позволи две неточности на стрелбището.

На второ място финишира неговия съотечественик Ерленд Бьонтегорд, а за бъде норвежкият успех цялостен трети се подреди още един представител на " викингите " Ендре Стрьомсхайм.

Утре Европейското състезание по биатлон в Ленцерхайде, Швейцария приключва с двете смесени щафети - от 11.25 часа е класическата смесена щафета, а от 14.25 часа единичната. И двете надпревари ще може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР