Българските национали по класическа борба вече имат нови тренировъчни уреди.

...
Българските национали по класическа борба вече имат нови тренировъчни уреди.
Коментари Харесай

Националите по класическа борба вече тренират с нови уреди

Българските национали по класическа битка към този момент имат нови подготвителни уреди. Пособията са с марката " Суплес " и бяха дарени на тима от Иван Раднев. Световният вицешампион от 1994-а при класиците живее от години в Съединени американски щати и е основател на компанията. Уредите са лицензирани от Международната федерация (UWW) и участват непроменяемо на рекламните пана на огромни шампионати. Много от състезателите и в други спортове също ги употребяват за отлична физическа подготовка.

В зала " Диана " националите имаха подготвителен семинар за най-ефикасното потребление на уредите, изнесен от Николай Станчев, представител на " Суплес " за България. Той е някогашен национал в свободния жанр и първият български международен първенец по плажна битка. Предимството на уредите е, че с изключение на извънредно ефикасни за физическа подготовка, те са и елементарно портативни и могат да съпровождат тима на всички лагери в страната и чужбина.

" Благодаря на Иван Раднев за поддръжката и спонсорството - съобщи Христо Маринов, президент на федерацията, който изгледа тренировката. - Уредите идват във значим миг за нас, когато сме във крайна подготовка за европейското в Русия в края на април. " Същевременно на следващия ден от 10 ч в зала " Диана " ще бъде постоянното общо заседание на федерацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР