Български полицай загина при престрелка в района на Елхово, недалеч

...
Български полицай загина при престрелка в района на Елхово, недалеч
Коментари Харесай

Полицай е убит при престрелка край Елхово

Български служител на реда почина при престрелка в региона на Елхово, близо до турската граница, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът се е случил в понеделник вечерта към 20:35 часа. Неизвестен стреля по наряд на „ Гранична полиция ” и военнослужещ, който охранява границата в региона на село Голям Дервент.

Според първичните данни е имало пукотевица сред незнайни причинители и пограничен патрул в гориста околност. Извършителите са избягали и най-вероятно се намират на турска земя.

По непотвърдена информация става дума за престрелка с мигранти или трафиканти.

Служителят на „ Гранична полиция “ е умрял на място вследствие на изстрелите, а военнослужещият е съумял да се отдръпна от мястото и не е потърпевш. Най-близко намиращите се гранични служители на реда са били неотложно ориентирани към мястото на престрелката.

За случилото се известени турските гранични управляващи и е направена среща на линията на държавната граница. Целта е да се откри и задържи причинителя.

Към мястото на случая пътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, а формалното отбелязване на празника на националната полиция се анулира.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР