Български хелзинкски комитет (БХК) е организация, която основно следи за

...
Български хелзинкски комитет (БХК) е организация, която основно следи за
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: В БХК са българомразци, трябва да се забрани дейността им



Български хелзинкски комитет (БХК) е организация, която главно следи за правата на хомосексуалните и на потърпевшите роми при грабежи. Те обаче минаха всякаква мярка с писмото, което изпратиха на европейските институции, в което оферират да не се преглежда кандидатурата на страната ни за хазаин на Европейската организация по медикаментите. Основният им претекст е, че в страната ни правата на гейовете и лесбийките са нарушени. Това сподели народния представител от Оперативна програма и зам-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Въпреки, че възможностите на страната ни са дребни, това е накърняване на ползите ни, счита националистът. „ България е една от дребното страни в Европейски Съюз, която няма организация на своя територия. Това би подкрепило бюджета ни и би било самопризнание и авторитет. Сега тази позиция нанася директни вреди на българската стопанска система, акцентира Веселинов.

„ Очакваме подписалият това писмо да понесе наказателната отговорност за щета на страната ни “, добави зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му е нужно цялата организация би трябвало да бъде подложена на проверка и да се преразгледа правилото, по който реализират активност. Според Искрен Веселинов организацията уронва положителните нрави в страната и клюки България. „ Нужни са по-строги текстове, които да дисциплинират тези българомразци. Освен това да се изследва финансирането на тази организация. Това е флагманът, който подкрепя да се разклаща българската държавност. Най-после в тази страна би трябвало да се вкара ред “, безапелационен беше депутатът. „ Антибългарски организации нямат право да съществуват. Не приветстваме вредителството, което пречи на цялото общество “.

Помолен да разяснява оставката на Делян Добрев, Веселинов съобщи: „ Отнасяме се с приемливост към проблемите, които имат в ГЕРБ. Нека се даде опция да изложат своите доводи “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР