Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта срещу понеделник

...
Българската полиция е арестувала пиян британец през нощта срещу понеделник
Коментари Харесай

Пиян британец арестуван в самолет на летище София

Българската полиция е арестувала пийнал британец през нощта против понеделник на летище София след спешно кацане на полет от турския курорт Бодрум за Глазгоу, заяви електронното издание на в. „ Дейли мейл “.

При случая различен английски жител – 52-годишният Антъни Спенс, е съумял да спре пияния мъж на борда и да не отвори вратата на самолета на нискобюджетната компания Jet2 по време на полета.

Драмата с пияния британец се е разиграла 10 минути след излитането на самолета и на Антъни се е наложило да се бори към един час с пияния мъж до спешното кацане. Мъжът е получил помощ единствено от две стюардеси.

Изданието е качило видео от ареста на пияния пасажер, за който се счита, че е шотландец от Глазгоу. Вижда се по какъв начин той оказва опозиция на българските служители на реда, които го измъкват от самолета под гневните крясъци на пасажерите.

„ Бихме желали да се простим на всички наранени клиенти за породеното стеснение. Като фамилна самолетна компания ние демонстрираме нулева приемливост към неприемливо държание на пасажерите. Здравето, комфортът и благосъстоянието на всички постоянно ще бъдат наш приоритет номер едно “, означават по-късно от Jet2 в преднамерено известие до медиите.

Антъни Спенс и щерка му обаче са безапелационни, че пияният им съгражданин не е трябвало въобще да бъде позволен на борда.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР