Българската песен за Евровизия тази година Tears Getting Sober на

...
Българската песен за Евровизия тази година Tears Getting Sober на
Коментари Харесай

Евровизия 2020: Песента ни е фаворит номер 1 на букмейкърите

Българската ария за Евровизия тази година " Tears Getting Sober " на младата и обещаваща певица Виктория Георгиева е любимец номер 1 на букмейкърите, стана ясно откакто водещите уеб сайтове за залози оповестиха своите предварителни ставки.
Коефициент от 4.50 за победа на нашето момиче предлага един от водещите
букмейкъри в света, а директно след нея се подреждат песните на Литва и Исландия с коефициент 5,50. Във любимците на букмейкърите следват Швейцария, Русия и Румъния.

Сподели с твоите другари
Тази година Евровизия ще се организира в Нидерландия, а град-домакин на събитието е Ротердам. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на Евровизия 2020 , който ще се организира на 14-и май.
Българският представител на Евровизия Виктория Георгиева ще се съревновава с изпълнителите на Австрия, Молдова, Полша, Сан Марино, Сърбия, Исландия, Чехия, Гърция, Естония, Дания, Швейцария, Финландия, Армения, Латвия, Грузия, Португалия и Албания.
Да превземем Евровизия с 8 тактики
Само 10 от осемнадесетте страни ще имат опцията да се класират за огромния край на Евровизия 2020 на 16-и май и да се борят за успеха в най-престижното музикално шоу в Европа. Българите живеещи в тези страни също ще могат да поддържат Виктория. Във втория полуфинал своят глас за България ще могат да дадат и живеещите в Испания, Англия и Франция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР