Българската национална телевизия спира икономическото предаване Бизнес.БГ. Това става ясно

...
Българската национална телевизия спира икономическото предаване Бизнес.БГ. Това става ясно
Коментари Харесай

БНТ свали предаването Бизнес.БГ от ефир, докато водещата му отсъства

Българската национална телевизия стопира икономическото предаване " Бизнес.БГ ". Това излиза наяве от обява във Фейсбук страницата на предаването.

Решението е взето от управлението на малкия екран, макар че не се показват претекстовете за това. Водеща на предаването е журналистката Илина Бисерова, която наподобява е била известена за прекъсването му, до момента в който отсъства.

" Това единствено съответствува с моето неявяване по персонални аргументи (за известно време, надявам се) ", показва тя.

" Бизнес.БГ “ стартира излъчването си по публичната телевизия през септември 2019 година, като тогава негов водещ е известният стопански публицист Марио Гаврилов. През април 2020 година той е заменен от Бисерова, откакто договорът му с малкия екран изтича.

Предаването се концентрира върху вести и разбори от света на бизнеса и разисква тематики за пазари, вложения, спадове и пикове, написа в уеб страницата на Българска национална телевизия.

До октомври 2022 година предаването се излъчваше в праймтайма на малкия екран - всяка сряда от 21:00 ч., само че часовият му пояс беше изменен в неделя от 13:30 ч. Последният ефир на " Бизнес.БГ " е бил на 18 декември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР