Българската национална телевизия (БНТ) се раздели с ръководителя на спортната

...
Българската национална телевизия (БНТ) се раздели с ръководителя на спортната
Коментари Харесай

БНТ се раздели със Сашо Йовков

Българската национална телевизия (БНТ) се раздели с ръководителя на спортната дирекция Сашо Йовков. Решението е било взето на съвещание на Управителния съвет разгласи генералният шеф на малкия екран Емил Кошлуков пред " Дневник ".

" Сега изтече 6-месечния изпитателен период и решението на Управителния съвет е той договорът да не бъде удължен ", изясни Кошлуков.

Йовков беше един от съперниците на Кошлуков в състезанието за общоприет шеф на малкия екран, само че не беше определен. Малко по-късно дългогодишният публицист стана началник на новосформираната дирекция " Спорт ".

В този интервал от спортния отдел на Българска национална телевизия напуснаха няколко от най-опитните публицисти.

" Приемам решението обикновено, има си изпитателен период, който откакто изтече, следва да бъде взето решение. Аз не се деля с малкия екран, за мен Българска национална телевизия е идея ", сподели Йовков пред " Дневник ".

Журналистът към този момент е навършил пенсионна възраст, само че при нужда и покана, вратата пред него остава отворена. Йовков, който от доста години разяснява волейбола в Българска национална телевизия, отрази олимпийската подготовка на мъжкия народен тим в Берлин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР