Българската национална телевизия (БНТ) обявява конкурс за подбор на проекти,

...
Българската национална телевизия (БНТ) обявява конкурс за подбор на проекти,
Коментари Харесай

БНТ обявява конкурс за нови предавания

Българската национална телевизия (БНТ) афишира конкурс за асортимент на планове, основани от самостоятелни български продуценти.

Обществената телевизия ще даде опция на най-хубавите и атрактивни хрумвания да получат телевизионна реализация.

До края на март самостоятелните продуценти могат да показват своите оферти за ток-шоу на здравна и на фамилна тема, за развлекателно спортно предаване и за лайф-стайл план, който да среща феновете с новостите от архитектурата, дизайна и модата. Една от позициите в състезанието на Българска национална телевизия е за профилирано предаване за модерно международно и българско кино.

За присъединяване в подбора ще се одобряват истински авторски хрумвания за излъчвания, ориентирани към необятна публика.

Мисията на публичната телевизия е да излъчва стратегии, които дават отговор на необятния набор от потребности в обществото, като подсигурява свободата и многообразието на отзиви и позиции. Най-малко 12% от програмното време на Българска национална телевизия би трябвало да бъде планувано за европейски творби, основани от самостоятелни продуценти.

Обявеният от управлението на публичната телевизия конкурс е опция продуцентски компании да вземат участие със свои одобрени формати и новаторски креативен концепции и неповторим късмет за млади и амбициозни създатели да получат авторитетна поддръжка на своите планове, показват в известие от Българска национална телевизия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР