Българките са: – Ангелина Тихомирова Илиева – Изчезнала на 30.06.2012.

...
Българките са: – Ангелина Тихомирова Илиева – Изчезнала на 30.06.2012.
Коментари Харесай

Три Българки Са Сред Жертвите На Серийния Убиец Звяра От Кипър! Майка Му Е От Стара Загора!


Българките са:

– Ангелина Тихомирова Илиева – Изчезнала на 30.06.2012. Възраст 24 години. Живяла в Никозия. Височината е 1,60 м.

– Виолета Милков Шекер – изчезнала 31.10.2008. Възраст 25 години. Гражданин на България. Живяла в Никозия.

– Мариета Томова Вертер – изчезнала на 26.07.1997. Възраст 28 години. Гражданин на България. Тя изчезва от круизен транспортен съд, където е работила. Височина е 1.70 м. Последния път, когато е забелязана е носила бяла риза, алена жилетка и черна пола.



Снимка: parikiaki.com

Припомняме, че майката на 35-годишния сериен палач на дами от Кипър е българка.

Тя е от Стара Загора, татко му е кипърец, следвал у нас. Двамата се срещат като студенти, имат две деца – Никос и по-малката от него Лени. Разводът сред родителите е тежък и абсурден. Криминалистите са на мнение, че Метаксас харесва вниманието на публицистите и изпитва същинска приятност, когато споделя за жестоките си закононарушения. Полицията в Кипър продължава да търси труповете на жертвите на първия сериен палач.

Разследващите не изключват броят на жертвите му да се усили. За последните четири години в Кипър са изчезнали 32 дами. Четири от тях са имали регистрация в уеб страницата, в който Метаксас се е подвизавал под името „ Орестис АПОЕЛ ” и се е срещнал с жертвите си. Пред съда офицерът описа, че е умъртвил пет дами и две дребни момченца.

В Нацгвардията Метаксас бил почитан от всички. В свободното си време се занимавал с снимка и даже си сътрудничел с няколко издания, на които пращал пейзажи, всички от злокобните места, където е правил закононарушенията. Междувременно в Кипър дойдоха и специалисти от Скотланд Ярд, които ще оказват помощ с следствието.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР