Българката Александра Фейгин спечели убедително кратката програма при жените на

...
Българката Александра Фейгин спечели убедително кратката програма при жените на
Коментари Харесай

Александра Фейгин спечели убедително кратката програма на турнира Скейт Виктория

Българката Александра Фейгин завоюва безапелационно късата стратегия при дамите на шампионата по фигурно пързаляне " Скейт Виктория ", който се организира на Зимния замък в София. Състезателката на клуб " Танци на лед Денкова-Стависки " получи оценка от 64.25 точки (37.03 за механически детайли и 27.22 за съставни елементи на програмата). Този сезон Фейгин реализира исторически класирания, откакто се подреди 11-а на европейското състезание в Минск (Беларус) и 17-а позиция на международния шампионат в японския град Сайтама.

Втора е Анастасия Гулякова (Русия) с 58.30 точки, а третото място зае италианката Чени Паолучи с 52.11 точки.

Още три българки участваха в конкуренцията - Елица Панчева е шеста в късата стратегия с 41.96 точки, следвана от Кристина Григорова с 40.97 точки и Симона Господинова с 35.39 точки.

При мъжете победител в късата стратегия е Маурицио Зандрон (Австрия) със 70.97 точки. Българите Александър Златков и Ники Лео Обрейков са надлежно втори с 63.55

точки и трети с 62.07 точки. Още един българин Радослав Маринов зае осмата позиция с 49.60 точки.
Руснакът Глеб Лутфулин е първи при юношите след късата стратегия с 65.59 точки.

При девойките лидерка след първото осъществяване е хърватката Хана Цвиянович с 50.86 точки. От българките с най-предно класиране са Ивелина Байчева осма с 39.42 точки и Елена Димитрова девета с 39.27 точки.

В събота е волната стратегия при девойките, юношите, дамите и мъжете. Надпреварата стартира в 12.45 часа на Зимния замък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР