България загуби и 1-2 (6:3, 4:6, 7:10) от Белгия в

...
България загуби и 1-2 (6:3, 4:6, 7:10) от Белгия в
Коментари Харесай

България загуби от Белгия и се размина с мечтата на АТП Къп

България загуби и 1-2 (6:3, 4:6, 7:10) от Белгия в съдбоносен мач на двойки за класиране на 1/4-финалите на АТП Къп и отпада от битката в Австралия, откакто по-рано през днешния ден Димитър Кузманов победи Стив Дарси с 6:0, 6:3, а Григор загуби от Давид Гофен с 6:4, 2:6, 2:6 при синглите, написа Блиц.

Мачът стартира с опция за пробив за белгийците, само че Гришо и Лазаров се оправиха и взеха сервиса си. В четвъртия гейм българите съумяха да запишат пробив при втория си брейк пойнт и поведоха с 3:1, след което го затвърдиха на нула за 4:1. Жил и Влиеген отвърнаха с гейм на нула за 4:2. Последва тежък сервис гейм с три благоприятни условия за пробив за белгийците, само че се справихме за 5:2. Жил и Влиеген не се предадоха  и взеха идващия гейм на нула, само че Гришо и Лазаров завършиха сета с 6:3.

Вторият сет стартира ужасно за българите и Гришо и Лазаров направиха пробив за 1:0, след което избавиха три брейк пойнта и го затвърдиха за 2:0. Последва оспорван трети гейм, в който белгийците въпреки всичко взеха гейм при личен сервис за 2:1. Последва къса отмора, след която белгийците съумяха да запишат пробив за 2:2, а играта потегли гейм за гейм. Стигна се до 5:4, а противникът ни проби за 6:4, след което спечелилият трябваше да се реши в шампионски тайбрек до 10 точки с две разлика.

В него играта потегли точка за точка, до момента в който нашите не позволиха мини пробив за 2:4, след което нямаше пробиви до 8:6, след което Белгия записа пробив (9:6) и имаше три мач бола, с цел да вземе успеха и второто място в групата. Гришо и Лазаров върнаха пробива, само че загубихме с 10:7 и оставаме на трето място в групата. Номер 1 е Англия и на 1/4-финалите ще спори с домакина Австралия, а Белгия ще се надява да откри място измежду най-хубавите втори.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР