България трябва да продължи с прилагането на реформите по .

...
България трябва да продължи с прилагането на реформите по .
Коментари Харесай

ЕК: България да продължи с прилагането на реформите по механизма за сътрудничество и проверка

България би трябвало да продължи с използването на промените по. Това съобщи представителят на Европейската комисия Кристиян Виганд в отговор на въпрос допустимо ли е Комисията да даде заден ход, като съобщи, че е преразгледала обстановката.
" Ние ясно декларирахме при приемането на последния отчет по механизма, че България би трябвало да подсигурява, че ще продължи да ползва нужните промени и те са свързани точно с независимостта на и битката с корупцията. Можете да сте сигурни, че тези проблеми ще се следят от близко посредством новия механизъм за върховенството на закона. Така че работата би трябвало да продължи с българските управляващи в тази тенденция в подтекста на този механизъм, отчета по който се чака през идващите седмици ", уточни представителят на Европейска комисия Виганд, представен от БНР.
 Европейска комисия не държи очите си затворени за събитията в България Европейска комисия не държи очите си затворени за събитията в България
Говорителят на Европейската комисия Ерик Мамер отхвърли изказванията, че Европейска комисия държи очите си затворени за събитията в България, съобщи БН...
Въпросът бе насочен по отношение на изявление на ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов за " Шпигел ", в което той декларира, че е изпращал неведнъж отчети до Комисията за българското правораздаване и се оплаква от систематичен тормоз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР