България трябва да използва позицията си на Европредседател, а не

...
България трябва да използва позицията си на Европредседател, а не
Коментари Харесай

Курумбашев: България да е истински европредседател, а не да се прави на частен брокер

България би трябвало да употребява позицията си на Европредседател, а освен да се прави на почтен брокер, разяснява евродепутатът Петър Курумбашев. Той счита, че би трябвало да се възползваме, с цел да защитим позицията си за командированите служащи. Според Курумбашев е рано да се дава оценка на Българското Председателство. Решаваща ще е срещата за Западните Балкани, която към момента е под въпрос, посочи той пред bTV.

" Единствената действителна съпротива в Народното събрание е Българска социалистическа партия. Аз мисля, че гласоподавателите ще би трябвало да се ориентират по това, което става в Народното събрание, когато гласоподават на идващите едвроизбори ", сподели в утринния блок на Би Ти Ви евродепутатът Петър Курумбашев. Той направи връзка с Галиче. " На нашия претендент за кмет му палиха колите. Той има 3 деца и три коли. И ги възпламениха. Намират ли ГЕРБ да поддържат непосредствен до Ценко Чоков ", сподели Курумбашев.

" С огромна вяра виждам смяната в Северна Корея и се надявам, че този развой ще бъде необратим. Ще има една по-малка опасност в света ", безапелационен бе Курумбашев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР