България стартира с убедителна победа участието си на Европейското първенство

...
България стартира с убедителна победа участието си на Европейското първенство
Коментари Харесай

Волейболистките ни победиха Гърция с 3:0 на старта на европейското първенство

България започва с безапелационна победа присъединяване си на Европейското състезание по волейбол за дами. В зала " Колодрума " в Пловдив българските националки се постановиха с 3:0 (25:20, 25:15, 25:19) против отбора на Гърция.

Българките започнаха нерешително, а съперничките се възползваха от това и водеха с точка, преди " лъвиците " да вземат нещата в свои ръце и да покажат за какво са считани за любимец в срещата.

Момичетата на Иван Петков направиха серия от седем следващи точки и поведоха със 17:12, а по-късно без ненужно напрежение довършиха гейма при резултат 25:20, съобщи bTV.

Нашият отбор започва мощно втората част, като бързо натрупа задатък от четири точки - 9:5. Елица Василева и компания не разрешиха на гръцките волейболистки да съкратят дистанцията, а тъкмо противоположното - продължиха да усилват преднината си, като в един миг тя бе осем точки - 18:10. България заигра още по-убедително и завоюва втория гейм с 21:15.

Третата част бе по-равностойна до 13:13, само че по-късно българките влязоха в серия и поведоха с три точки за 16:13. До края на гейма те резервираха преднината си и
победиха след 25:18.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР