България спечели четири медала на финалите на Световната купа по

...
България спечели четири медала на финалите на Световната купа по
Коментари Харесай

България с четири медала от СК по спортна аеробика в Пловдив

България завоюва четири медала на финалите на Световната купа по спортна аеробика за мъже и дами, който приключиха довечера в Пловдив. Състезателите завоюваха един златен, два сребърни и един бронзов в обособените категории. Групата в състав Ана-Мария Стоилова, Дарина Пашова, Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Ивелина Лукаки завоюва златното отличие на финала. Носител на Световната купа е тимът на Русия (Анастасия Зюбина, Екатерина Пихтова, Елена Иванова, Полина Амосенок и Екатерина Барамова).

При смесените двойки Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов приключиха на второ място след бразилците Тамиреш Силва и Лукаш Барбоса. Стоилова и Папазов обаче станаха носители на Световната купа в тази категория за 2018 година.
При мъжете Тихомир Баротев завоюва сребърен орден, а Антонио Папазов направи неточност и остана пети. Победител е Лукаш Барбоса (Бразилия), който е и притежател на Световната купа за годината.

Ана-Мария Стоилова взе бронз при дамите, а Дарина Пашова се подреди четвърта.
Победителка е лидерката в международната класация и международната шампионка за 2018 година Рири Китадзуме (Япония), а втора приключи Екатерина Пихтова от Русия.
Японката е носителка на Световната купа за 2018 година. В категория тройки първенци на финала и номер 1 в крайното класиране за Семеен кодекс са Анастасия Зюбина, Екатерина Пихтова и Елена Иванова от Русия.

Снимка: Marica.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР