България от стабилна държава, се превръща в държава на махленски

...
България от стабилна държава, се превръща в държава на махленски
Коментари Харесай

Проф. Константинов: България от стабилна държава, се превръща в държава на махленски скандали

България от постоянна страна, се трансформира в страна на просташки кавги, предизвести проф. Михаил Константинов, предава " Фокус ". 

Той разяснява, че напрежението в дребната коалиция на Обединените патриоти е вследствие на две неща – първо, персонална злост сред двама души, и второ – противоположни ползи. „ Много постоянно нещата се дължат на страстите на хората и от време на време те работят импулсивно, а резултатите се усещат дълго по-късно. Аз не виждам кой има сметка от избори, по тази причина те са малко евентуални. Освен това за господин Борисов ще бъде доста мъчно четвърти път да се връща на премиерското кресло. Мисля, че е време ГЕРБ да се под напрежение малко и да изкарат цялостен мандат. Честата промяна на властта не е потребна за страната “, изясни проф. Константинов.

Той добави, че 2/3 от хората не желаят предварителни избори и този, който провокира изборите, ще бъде осъден от народа. Според него същинската политика би трябвало да бъде самодейна – да се набележат ясни цели, стратегически и тактически, и да се следват – само че, по думите му, това не се следи задоволително постоянно в България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР