България няма нужда от алтернативни политици, които се мислят за

...
България няма нужда от алтернативни политици, които се мислят за
Коментари Харесай

Елена Петрова: Политиците влизат в управлението на държавата с раници пълни с его, арогантност и цинизъм!

" България няма потребност от различни политици, които се мислят за Deus Ex Machina. ( " Бог идва от машината ", може да се види в нещастието " Медея " на Еврипид, бел. авт.),  а от съответни закони и дейности. От алтруисти, а не егоисти. От грижа за хората.  В49-ото  Народно заседание отново нещо се обърка “, това счита хубавата Елена на родните кино и спектакъл по отношение на следващия " нов “ парламент, започващ работата през днешния ден.

Според актрисата всички щастливи страни си наподобяват, а всички нещастни са окаяни по своему. Елена е уверена, че всички политици още веднъж са влезнали в ръководството на страната с големи раници, цялостни с его, безнаказаност, надменност, цинизъм и „ мерене на апели за примирение, разсъдък отговорност и морал в Страстната седмица, и никакви дейности в тази посока ", вижда тя у депутатите.

Екранната Боряна Касабова от „ Стъклен дом “ е на мнение, че българите имат потребност от непоколебим пост от политици „ другояче ще продължава да има недостиг на бъдеще и да вървим по дъното “, споделя Петрова, представена от „ България Днес “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР