България не може да се справи с много проблеми, но

...
България не може да се справи с много проблеми, но
Коментари Харесай

Демерджиев за отстраняването на главния прокурор: Това е късане на опашката на гущера, а не реформа

България не може да се оправи с доста проблеми, само че що се касае до злополуките, това се възпитава вкъщи. Случаят в Пловдив се ревизира. Ако се потвърди, че 400 души са съблечени безпричинно, ще се вземат ограничения. Това съобщи вицепремиерът и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Полицията не може да реши за няколко месеца проблеми, трупани с години, с цел да спре войната по пътищата. Набелязахме 13 ограничения, които единствено за 9 месеца избавиха 70 човешки живота и това е достижение. Връщаме 200 служителя на реда, които да управляват придвижването по пътищата, ще сложим и още камери. Обучихме служители на реда, които да управляват пътната сигурност. Поръчали сме стотици коли за потребностите на Министерство на вътрешните работи “, изясни вътрешният министър.

По думите му полицията не е отговорна, че не е работил светофара, не е имало лежащ служител на реда и така нататък при злополуката в столицата, погубила два човешки живота. Не можем всяко кръстовище да го обезпечим с служител на реда “, акцентира Демерджиев.

„ Прокуратурата не може да не разрешава да се изнася информация, отвън досието на делото, а да се разгласяват обстоятелства от следствието “, сподели вътрешният министър във връзка изнесените данни, свързани с опита за нападение против основния прокурор.

Според него истините за този гърмеж са се оказали изненадващи за някои хора. „ Остава да се разкрият причинителите и поръчителите. Много деликатно би трябвало да се проверяват всички версии. Работим с партньорски служби по случая “.

„ Това, на което ставаме очевидци с основния прокурор е късане на опашката на гущера. Това не е правосъдна промяна “, сподели още вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР