България Краткотрайни валежи до петък, другата седмица летни температури Във

...
България Краткотрайни валежи до петък, другата седмица летни температури Във
Коментари Харесай

Краткотрайни валежи до петък, другата седмица летни температури

България Краткотрайни превалявания до петък, другата седмица летни температури Във вторник преди обяд ще доминира слънчево време, повече облаци ще има над източните региони  Венелина Стоянова 13 май 2019, 12:04
раткотрайни превалявания ще доминират в прогнозите за времето съвсем до края на седмицата. Със слаби валежи през днешния ден и на следващия ден ще нахлуе над страната циклон, който в последните работни дни от седмицата ще донесе превалявания и гръмотевични стихии, съобщи БГНЕС.

Във вторник преди обяд ще доминира слънчево време, повече облаци ще има над източните региони. Следобед се чакат превалявания и гръмотевици тук-там. Максималните температури ще бъдат сред 17 и 23 градуса.

В сряда температурите ще се покачат едва, само че още веднъж ще има валежи от дъжд, тук-там с гръмотевици. Дневните температури ще доближат в някои региони на Източна и Южна България до 24-25 градуса.

Гръмотевични стихии чакаме и в четвъртък най-вече в следобедните часове, а температурите ще останат без основна смяна.

В петък преди обяд още веднъж ще бъде слънчево, а следобяд ще вали и гърми, този път повече в Северна България. Температурите ще бъдат от 17-21 градуса в западните региони, до 24-26 градуса в източните, по Черноморието към 19-21 градуса.

От събота превалявания не се чакат, ще бъде най-вече слънчево и все по-топло. В седмицата от 20 до 26 май чакаме летни температури, доста слънце и никакви дъждове.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР