България има нужда от редовно правителство, хората искат да се

...
България има нужда от редовно правителство, хората искат да се
Коментари Харесай

Деница Сачева: Хората искат да се работи за държавата

България има потребност от постоянно държавно управление, хората желаят да се откри път сред другите партии и да се приказва за национални цели и обединяване. Хората желаят партиите да загърбят политическите си ползи и да създадат по този начин, че да се работи за страната. Това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ пред Нова тв.

След като сме дали половин милиард за избори, няма потребност към този момент да харчим пари, с цел да получим същия отговор. Искаме Политическа партия да са почтени и да кажат за какво са в политиката и какво желаят да вършат.

Споразумяхме се, че законопроектите са и наши цели. Приоритетите за ПВУ не принадлежат на Политическа партия, а са общонационални, за какво Политическа партия са в политиката, какво желаят да реализират, политики ли желаят да реализират, попита Сачева.

Ако България има значение, законодателната стратегия има значение, в случай че политиките имат значение, тогава какво значение има поредността на връчването на мандатите. Какви още опити желаят още да създадат Политическа партия, с цел да стартират най-сетне да осъществят политики, попита още веднъж Сачева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР