България играе срещу Казахстан от 19 ч. на стадион "Панчо

...
България играе срещу Казахстан от 19 ч. на стадион "Панчо
Коментари Харесай

Панчо Арена в най-богатото село - там ще играят националите

България играе против Казахстан от 19 ч. на стадион "Панчо Арена " в унгарския Фелчут. И в случай че не сте чували за селището Фелчут и неговия стадион, ще ви разкажем.

Всъщност Фелчут е село с едвам 1688 поданици. А стадионът, издигнат през 2014 година, има потенциал от 3900 места, над два пъти повече от локалните поданици.

Фелчут в действителност е най-богатата унгарска община от 2009 година насам. Интересното е, че до 2008 година е е била на нежеланото 336 място в страната. Но след намесата на премиера на Унгария Виктор Орбан и планът му да развие селото и да го направи за знамение и приказ, Фелчут небрежно дръпва като метеор, към този момент изпреварва две от будапещенските общини на подиума на най-богатите в Маджарско.

Стадион "Панчо Арена " е издигнат в непосредствена непосредственост до парцел на унгарския министър председател. Ако ви учудва, детството на Виктор Орбан е минало точно във Фелчут, селото, отстоящо югозападно от столицата Будапеща.

А слуховете мълвят, че във Фелчут живеят огромен брой милионери - получавали са предпочитано публични поръчки за своя бизнес...

На "Панчо Арена " играе своите домашен мачоме, най-малко краткотрайно, тимът на Видеотон. Неговият стадион в град Секешфехервар сега е в ремонт и тимът семейства на първокласното и ново оборудване в селото. Там Видеотон играе и своите евромачове, включитетелно и против сръбския гранд Партизан, който изпълни арената при гостуването си.

Там от 19 ч. ще играят и българските национали против тима, воден от Станимир Стоилов...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР