България е една от 42-те държави, в които Disney планира

...
България е една от 42-те държави, в които Disney планира
Коментари Харесай

Стрийминг платформата Disney+ идва в България през лятото на 2022 г.

България е една от 42-те страни, в които Disney възнамерява да отключи стрийминг платформата си през лятото на 2022 г. 

Disney+ е мястото, в което могат да се гледат сериали като " The Mandalorian " на Джон Фавро, " Loki " с Том Хидълстън, " WandaVision " с Елизабет Олсън и Пол Бетани, както и новият " Moon Knight "  с Оскар Айзък, който ще излезе в края на март. 

В нея се намират всички филми и сериали, които са част от интелектуалната благосъстоятелност на The Walt Disney Company и студиото 21st Century Fox - от най-известните анимации на Дисни, през филмите на Pixar, комиксовите блокбъстъри на Marvel, всички продукции от вселената на Star Wars и др. 

В каталога им има и филми като " Сам у дома ", " Карибски пирати " и голям брой други детски филми и сериали. 

Точната дата на премиерата на Disney+ в България към момента не е оповестена. Сред останалите страни, в които услугата ще стане налична по едно и също време с нас, са Албания, Босна, Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Турция и др. 

Disney+ ще бъде налична и във Ватикана, излиза наяве от прессъобщението на компанията.  

Първоначално платформата беше пусната през ноември 2019 година в Съединени американски щати, Канада и Нидерландия, като последователно пазарът беше разширяван и с други страни. 

Според данни на компанията от октомври 2021 година Disney+ има над 118 милиона клиенти по целия свят (при над 213 млн. консуматори на Netflix).

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР