Българите следват какви ли не поверия. Например: не се оставя

...
Българите следват какви ли не поверия. Например: не се оставя
Коментари Харесай

Как портфейлът влияе на финансовото ни положение?

Българите следват какви ли не поверия. Например: не се оставя чантата на земята или не се споделя „ наздраве “ с пластмасови чаши, тъй като се има вяра, че това води до безпаричие.

Счита се също, че портфейлът е първият дом на вашите пари и оказва въздействие върху материалното ви богатство. Ако сте склонни да се вслушате в националните вярвания, ето няколко съвета за цвета му, които ще ви оказват помощ да увеличите финансите си:

- Според българската традиция аленият цвят е здраве, мощ и живот, тъй че и портфейлът ви би трябвало да е червен.

- Фън шуй пък ни учи, че цветовете на парите са близки до тези на земята и метала, т.е. портфейлът би трябвало да е кафяв, зелен, жълт, сив или бял. 2020 е високосна година, тъй че сребристият цвят е извънредно подобаващ.

- Сините нюанси не са най – подобаващите, тъй като това е цветът на водата и старите поверия споделят, че парите ще „ изтекат “ незабелязано от портмонето ви.

- Портфейлът би трябвало да е направен от кожа или велур. Това спомага за забележителното увеличение на финансовото ви състояние.
- Не носете фотоси в портмонето си, тъй като те препречват силата на парите.

- Също по този начин е значимо портфейлът ви в никакъв случай да не е празен. Дори и една монета да има в него, е от извънредно значение.
Ако заложите на последното вярване, от СПОРТ ТОТО дават доста шансове да напълните портфейлите си още тази неделя.

В идващия тираж на игрите ви чакат джакпоти на обща стойност 7 100 000 лева Натрупаната сума в обичаната на доста българи цифрова игра - „ ТОТО 2 – 6/49 “ е 2 700 000 лева, а пък 1 150 000 лева могат да скочат в портфейла ви, в случай че пуснете фиш за „ ТОТО 2 – 6/42 “. От „ ТОТО 2 – ЗОДИАК “ може да спечелите до 3 000 000 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР