Българите се възползват от деня с едни от най-атрактивните оферти

...
Българите се възползват от деня с едни от най-атрактивните оферти
Коментари Харесай

eMAG Black Friday: продуктите за дома, съдовете за готвене, пелените и 1 тон кафе са сред най-желаните стоки от началото на кампанията |

Българите се възползват от деня с едни от най-атрактивните предложения за годината и 7 часа след началото на Black Friday 2020 клиентите на eMAG са създали поръчки на стойност 31,32 млн. лева - нарастване с 15% спрямо предходното издание на акцията. Най-привлекателните продуктови категории са тези, които обезпечават комфорт вкъщи, персонална грижа и качествено прекарано време със фамилията. От началото на акцията клиентите на платформата са поръчали 1 звук кафе.

През първите седем часа от началото на дълго чаканото шопинг събитие, клиентите на eMAG поръчаха над 209 000 продукта - с над 20% повече спрямо предходната година. Интересът към офертите продължава да пораства и до 14:00 ч., като на платформата са регистрирани почти 1,29 милиона визити. Средната стойност на поръчка е 287 лв., което е с 9% повече от предходната година.

Все още са налични повече от 200 000 продукта с отстъпка, като наличностите за някои от тях ще бъдат допълвани до края на акцията.

Клиентите могат да избират от необятна гама оферти като тв приемници, смарт телефони, преносими компютри, хладилници, перални машини, дребни домашен уреди, фешън продукти, парфюми, козметика, игри и играчки, гуми, гориво, артикули за дома и градината, спортно съоръжение.

„ Българите бързо възприеха най-лесния способ за извършване на покупки – онлайн. Забелязахме нови трендове през първите часове на акцията: клиентите вършат повече поръчки от разнообразни категории и търсят разнообразни селектирани предложения, свързани с подтекста на времето, в което живеем, като артикули за ремонт и реставрация на дома, тв приемници, играчки и съдове за готвене “, показва Андрей Попеску, шеф на eMAG България.

Потребителското държание показва желание към мобилни устройства като метод за поръчване – 70,2% от трафика и поръчките са от приложението на eMAG. До момента 2 000 колета към този момент са напуснали склада на eMAG и са в развой на доставка на клиентите. Ще бъде направено всичко допустимо поръчките от Black Friday 2020 да бъдат доставени в границите на две седмици след края на акцията.

Брой поръчани артикули след първите 7 часа от началото на eMAG Black Friday 2020:

• Над 37 000 продукта за ремонт и реновиране на дома
• Над 30 000 играчки
• Над 19 000 съдове за готвене и дребни домашен електроуреди
• Над 1,7 милиона бр. пелени
• Над 1 звук кафе

Места с максимален растеж на eMAG Black Friday 2020 поръчките спрямо предходната година:

Град % растеж на поръчките:
Ямбол 34% София област 29% Пловдив 27% София град 26% Търговище 24% Кюстендил 24% Перник 23% Варна 22% Хасково 22% Пазарджик 21%
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР