Българинът Георги Сандев гримира голата Ирина Шейк! Супермоделката, която стана

...
Българинът Георги Сандев гримира голата Ирина Шейк! Супермоделката, която стана
Коментари Харесай

Нашенец гримира Ирина Шейк за корица на списание без дрехи

Българинът Георги Сандев гримира голата Ирина Шейк ! Супермоделката, която стана известна с връзката си с Кристиано Роналдо , е измежду най-желаните и скъпи манекенки в света.

Преди дни Шейк снима следващата си фотосесия за скъпа марка, като правилният и антураж включва и българина Георги, който повече от 10 години се подвизава зад граница и се е потвърдил като същински владетел на макиажа измежду звездите в Холивуд.

За последния си работен ангажимент Сандев би трябвало да направи грима на Шейк естествен, само че все пак очебиен, а повода е, чe тя театралничи съвсем гола за рекламната акция. Екзотичните фотоси приковават вниманието на стотици, както и на емблематичния модел от 90-те година Синди Крауфорд , която също е заставала под четката на българина.

През годините нашенецът се е сблъсквал и със съгражданката си Нина Добрев , чийто макиаж прави по случай поредна корица на надарената родна актриса. Сандев е взел участие в над 12 сезона на Седмици на модата из другите фешън столици и даже е работил като част от екипа на Пат Макграт . Гримирал е Рикардо Тиши и Наоми Кембъл за корицата на бразилския Vogue, както и Кейт Мос, Роузи Хънтингтън-Уайтли и още куп звезди, написа „ България Днес “.

От повече от 10 години Сандев живее и работи в Ню Йорк. Зад гърба си надареният гримьор има десетки корици, в това число на „ Вог “, „ Космополитън “, „ Харпър Базар “ и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР