Българи пострадаха при инцидент с бус в Румъния. Инцидентът е

...
Българи пострадаха при инцидент с бус в Румъния. Инцидентът е
Коментари Харесай

Фирмата-собственик на буса, катастрофирал с българи в Румъния - без лиценз

Българи пострадаха при случай с бус в Румъния. Инцидентът е станал на автомагистрала наоколо до Тимишоара.
Българи пострадаха при злополука в Румъния Двама са откарани в болница, само че без заплаха за живота или съществени травми
В буса са били 10 българи. На 8 от потърпевшите е оказана помощ на място, обясниха от Външно министерство.

Двама са откарани в болница, само че без заплаха за живота или съществени травми. Те би трябвало да бъдат изписани на следващия ден.

Фирмата транспортьор е от Тръговище. Управителят на компанията изясни, че 8-те души към този момент са върнати в страната. Той не даде детайлности накъде са пътували, какъв брой са били водачите, както и спазени ли са всички условия.

Полицията е почнала следствие. Министерството на превоза също стартира инспекция по случая, от която би трябвало да стане ясно, дали компанията работи с изрядни документи или има данни за нерегламентирани транспорти. По данни на министерството компанията няма лиценз за пътнически транспорти, а единствено за товарни.

Това не е първият сходен случай. Преди две години два буса, пренасящи българи, катастрофираха в Унгария. Те са пътували от Германия и Холандия за страната ни. Една жена умря, а други 13 наши сънародници пострадаха.

През април 2015-та микробус, пренасящ българи, катастрофира в Бавария. 9 души бяха ранени, седем от тях са в тежко положение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР