Бахрейн спря продажбата на билети за състезанието от Формул 1,

...
Бахрейн спря продажбата на билети за състезанието от Формул 1,
Коментари Харесай

Бахрейн спря да продава билети за състезанието във Формула 1

Бахрейн спря продажбата на билети за надпреварата от Формул 1, което би трябвало да се организира на 22 март. Организаторите на конкуренцията, която е втора в календара за сезон 2020, оповестиха че се взимат ограничения по отношение на ковид COVID-19.

До момента няма информация дали стартът на пистата " Сахир " ще бъде отсрочен, само че прекъсването на продажба на билети е поради ограничението на феновете. Организаторите прибавят, че това са постоянно от ограниченията, които се подхващат.

" Целта е да организираме безвредно съревнование, в което да може да се подсигурява здравето на всички - както участници, по този начин и фенове ", изясняват от организационния комитет.

На пистата ще бъдат ситуирани пунктове, на които хората да мият ръцете си. Също по този начин ще бъдат обезпечени и медицински лица, които да се грижат за здравето на публиката.

В последните дни Бахрейн предприе ограничения, обявявайки, че ще сложи под карантина хора, които влизат в страната от Япония или Италия. Също по този начин са въведени рестрикции и за пасажери, които употребяват Дубай като връзка, с цел да стигнат до Бахрейн.

От Формула 1 работят с държавното управление на Бахрейн, с цел да разрешат изключения за водачите и екипите, които да преминат обстойни прегледи, само че да бъдат позволени в страната.

Сезонът във Формула 1 стартира идващия уикенд с Гран при на Австралия.

Ситуацията в Близкия изток към този момент наложи отсрочване на надпревари в Световния шампионат по мотоциклетизъм (MotoGP). Сезонът трябваше да стартира този уикенд в Катар, само че конкуренцията беше анулирана, а второто съревнование в Тайланд е изместено едвам за октомври. Така сезонът в MotoGP ще започва на 5 април в Съединени американски щати.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (236)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР