Бъдете внимателни към всички намеци на съдбата през октомври, запомнете

...
Бъдете внимателни към всички намеци на съдбата през октомври, запомнете
Коментари Харесай

Идва магичен период: Бъдете внимателни към всички знаци на съдбата през октомври

Бъдете деликатни към всички подмятания на ориста през октомври, запомнете всички събития, които се случват от 8 октомври до 8 ноември с вас. Това са знаците, които демонстрират какво ще се случи в живота ви през 2018 година.

Разделете този интервал на четири равни елементи, които символизират зимата-пролетта-лятото-есента и запомнете всичко, което се случва във всяка от тях. Дори и най-незначителните случки през октомври 2017 година не би трябвало да се подценяват, тъй като това е проектът на живота ви за 2018 година!

Любов и взаимоотношения
 Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC! Edna предлага Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC!
Връзките на влюбените през октомври ще са сполучливи, само че при изискване, че се съблюдават библейските постулати, като да вземем за пример “да се побои дамата от мъжа свой”. Колкото повече дамата дава независимост на мъжа си, толкоз по-беззащитна става. А това, от своя страна, изисква внимание и угриженост от страна на мъжа. Не прекалявай! Ако усети такава игра, мъжът ще бъде отчаян от вашата престореност.

Октомври всъщност е един от “най-мъжките” месеци в годината и изисква конкретика в връзките. Възможни са сериозни провокации, на които е комплицирано да се реагира вярно. Търпение и устойчивост – това е ключът към сполучливите взаимоотношения в този момент.

Семейство и деца

Децата този месец ще се окажат под строга преса. Родителите ще държат на тяхната сигурност и това ще е под формата на строги указания, което неизбежно ще докара до спорове. Бъдете снизходителни. А още по-добре, покажете и вие малко уязвимост.

Обръщайте се към децата за помощ, дайте им опция да се погрижат за по-възрастните. Бабите и дядовците през октомври са най-хубавите медиатори сред родители и деца и те също са главните обекти на опеката и любовта.
 Thinkstock
Работа и финанси

Периодът е закостенял, което няма да разреши вярно да се оцени вашата креативност. Най-успешни ще са тези планове, които са свързани с грижите за възрастните и децата, както и със сигурността във всички области на живота.

Това е времето на антикварите, консерваторите и поддръжниците на откритите обичаи. А икономиите ще бъде забележими във всичко, даже и в храненето. Основните разноски ще са за придобиването на неща, които имат характерност “вечни”.

Здраве и храна

Настъпи времето на най-жестокия месец във връзка с здравето и страстите. Обърнете внимание на сухожилията, не ги натоварвайте без авансово загряване – октомврийските разтягания се лекуват много дълго време.

Родените през април би трябвало да се погрижат за имунитета си. Опитайте се да не попадате тук-там, където се събират доста хора с цел да избегнете вирусни офанзиви. А за зимните хора настъпват най-хубавите времена, ниските температури за тях са същинска панацея.

Подготовката на организма за зимата продължава. Балансът сред продуктите от скотски и растителен генезис ще е добра база, само че от растителните артикули това се отнася основно за зеленчуци и плодове, а не за билките и тревите.

Отдих и пътешествия

Както и в предходния месец, най-успешните пътувания ще бъдат в западна посока. Но е по-добре да не вършиме дълги пътувания без да свършите съответна работа. Изключенията се отнасят единствено за тези, чиято пристрастеност е археологията! Опитът да се получи информация от предишното за построяването на бъдещето ще бъде сполучлив.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР