Бабата на обвинените в укривателство близнаци Борислав и Валентин не

...
Бабата на обвинените в укривателство близнаци Борислав и Валентин не
Коментари Харесай

Бабата на близнаците от Цалапица: Голяма работа, да не е единственият убит

Бабата на упрекнатите в укривателство близнаци Борислав и Валентин не сподели никакво възприятие на състрадателност към фамилията на убития 24-годишен Митко от Цалапица. Възрастната жена не има вяра, че внуците й са способни да вземат участие в сходно закононарушение. Тя търси виновността даже в убития и упреква майка му Атанаска, че преувеличава с нервността за починалото си дете.

 

Бабата дефинира Борислав и Валентин Динкови като положителни и работливи деца. Не отхвърля, че им върви на рандеву непрекъснато. Смята, че те не могат да се бият, а на въпрос за клиповете, които качват, дава отговор защитно – „ избрали са най-хубавите фотоси “. Възрастната жена се пробва да въздейства и на следствието като декларира, че единият от близнаците даже е спял във въпросната вечер. Съвсем съзнателно тя трансферира виновността и върху убития Митко. Чуди се бабата по какъв начин такова хубаво момче, което не работи, има опция за нови и скъпи облекла. Тя продължава и подрежда по какъв начин майката и бащата на починалото момче също не работят. По този метод тя се пробва да върне проверяващите до първичната версия за убийството – дълг на пари.

 

Бабата си разрешава и да се подиграва със скръбта на фамилията на убития. Смята, че майката Атанаска Бакалова не жали по детето си, а върви и прави циркове из селото. Възрастната жена даже счита, че убити има на всички места из България, само че сходни представления правела единствено майката на Митко.

 

Поради пропуски в първите дни на следствието, трима шефове на полицията в ОДМВР – Пловдив се разделиха с позициите си. Оказва се, че отбраната на близнаците е поета от юрист Званчева, чийто наследник е служител на реда в едно от районните ръководства в Пловдив. Делото против близнаците е планувано за 25- и октомври.

 

Автор: glasnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР