Баба Доти Декова разказва за неприятното отношение на аптекари към

...
Баба Доти Декова разказва за неприятното отношение на аптекари към
Коментари Харесай

Що за хора има? Аптекарка отказа вода на баба, на която й прилоша

Баба Доти Декова споделя за неприятното отношение на аптекари към нея. Възрастната жена е била в аптеката, намираща се улица " Борис Христов 4 " в столицата, с цел да получи медикаментите си по електронна рецепта. Тя споделя, че й е било неприятно още преди да отиде до аптеката, само че откакто влезнала вътре й станало по-зле и помолила чиновниците за малко вода, с цел да си изпие лекарството, което постоянно носи със себе си. Тогава една от аптекарките й споделила: " Не мога да ви дам вода, нямаме чаши ". Възрастната жена споделила да й сипят вода в кякакъв съд, какъвто и да е, само че служителката още веднъж отказала с думите: " Няма къде ". Оказало се обаче, че има вода, има и чаша - самата жена е видяла това с очите си.

Ето какво написа още Доти Декова:

" Видях наоколо до аптекарката бутилка с вода и чаша. Нямах въздух да приказвам и да диспутирам. Някакси платих, взех си медикаментите и си потеглих. Влязох в един магазин, купих си малко шише вода и изпих лекарството си. Слава Богу след отмора ми стана по-добре и се прибрах. Това го споделям като факт, че дори хора, свързани с медицината, са станали толкоз бездушни и не ги интересува дали може да умреш там пред тях! ".

Коментиращи обявата означават, че чиновниците в аптеката, намираща се на въпросния адрес в София, в никакъв случай не са били общителни. " В тази аптека постоянно са намръщени! ", написа Нели Тодорова.

" Те са просто търговци! Не очаквайте повече от тях! А търговията постоянно убива всичко човешко в хората... ", гласи коментар на Рада.

" Все по-бездушни ставаме.... забелязала съм, че когато окажа помощ за нещо на някой и огромна част от хората ме гледат все едно съм извънземно! Но за техен " смут " аз съм инатливо магаренце и не преставам да оказвам помощ с каквото мога, тъй като има и положителни хора. Малко са, само че ги има! ", написа И. Алексиева.

ЗАБЕЛЕЖКА: Снимката към публикацията е илюстративна
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР