Бившият полицай Венцислав Караджов се е барикадирал в жилище в

...
Бившият полицай Венцислав Караджов се е барикадирал в жилище в
Коментари Харесай

Среднощен екшън в Пловдив: Полицаят-убиец Венцислав Караджов се барикарида в дома си

Бившият служител на реда Венцислав Караджов се е барикадирал в жилище в Пловдив, като изрично отхвърля да излезе и да се съобщи на полицията. Това се случва, откакто по-рано през днешния ден Върховният касационен съд удостовери доживотната присъда на Караджов за убийството на личните му родители преди 8 години.



На място бе изпратена жандармерията

Караджов изкара 7 години в ареста, а през февруари 2023 година бе пуснат под домакински арест. След днешното решение той е трябвало да бъде арестуван още веднъж от правосъдните управляващи и екипи на полицията са отишли да го изведат и отведат в пандиза. Той обаче се заключил в дома си и крещял, че жив от него няма да излезе. Не е ясно дали мъжът е въоръжен. На място има психолози, с цел да го убедят да излезе и да се съобщи. 

Районът към къщата на Караджов е отцепен от тежковъоръжени служители на реда, жандармерия, като на ул. " София " в регион " Западен " има коли за спешна помощ и пожарни. " Венцислав е рисков и непридвидим човек, кадърен е на всичко. Възможно е да се самоубие или да стреля по служителите на реда ", разясняват негови някогашни сътрудници. 

Съдът призна Венцислав Караджов за отговорен за това, че на 15 май 2016 година е прострелял родителите си в жилището им в кв. " Смирненски " в Пловдив. Мотивът за бруталното ликвидиране, съгласно обвиняването, е къщата, за която някогашният служител на реда водил дело против родителите си. Тъй като го изгубил, се решил на крайната стъпка. Според обвиняването той ги прострелял с револвер " Макаров " с общо 8 патрона, само че оръжието по този начин и не беше намерено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР