Тежко въоръжени постъпления от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват

...
Тежко въоръжени постъпления от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват
Коментари Харесай

Става страшно: 50 полицаи с бронежилетки обградиха дома на ченгето-убиец Венцеслав Караджов, той крещи: Жив няма да се предам!

Тежко въоръжени приходи от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват към дома на някогашния пловдивски служител на реда Венцеслав Караджов, който довечера се барикадира в жилището си. До този непредвиден поврат се стигна, откакто Върховен касационен съд удостовери през днешния ден с дефинитивно решение доживотната му присъда за убийството на двамата му родители.



Венцеслав Караджов отхвърля да излезе от вкъщи си

Когато към 19,30 часа довечера органите на реда пристигнали пред дома му на ул. " София ", с цел да го приберат и да го конвоират към пандиза, той изрично отказал да тръгне с тях. " Жив от тук няма да потегли! Невинен съм! ", крещял Караджов.

Целият регион е отцепен, а пред близкото ДКЦ-4 има пожарна, кола за спешна помощ и компактно са подредени 4 буса на жандармерията, пристигнали са и коли на Съдебната защита. Според информация на Lupa.bg, на място са изпратени близо 50 служители на реда. Повечето от тях са с бронежилетки и каски.

Има подозрения, че Караджов е въоръжен, и униформените си шушукат, че може да стане като при барикадирането
в Лясковец, при което почина командос. " Изобщо не трябваше да го пускат под домакински арест ", разясняват
между тях служителите на реда.



Над 50 служители на реда от специфичните елементи се изсипаха пред дома на Венцеслав Караджов, с цел да го отведат към пандиза

Венцеслав Караджов, който беше наказан през днешния ден на пожизнен затвор за убийството на родителите си с дефинитивно решение на Върховен касационен съд, изрично отхвърля да се съобщи. Той се е барикадирал в дома си на ул. " София " и е решен да не излезе. На мястото има е пристигнал и престъпен психолог, който договаря с него. Там е и адвокатката му Зоя Тошкова.

Караджов е някогашен служител на реда, който беше приет за отговорен, че на 15 май 2016 година е прострелял с общо 8 патрона родителите си Цветан и Божура след дълготраен спор за фамилния парцел и изгубено от него дело. Оръжието не беше открито, няма и други директни доказателства и още от задържането си той беше уверен, че ще бъде оправдан.

" Като служител на реда е знаел по какъв начин да заличи средите ", говореха осведомени със случая. Делото беше обсъждано 3 пъти във Върховен касационен съд, като първите 2 решения даваха вяра на Венцеслав Каражов, че ще се измъкне, тъй като в тях се твърдеше, че във фактическата конюнктура има доста неясноти. Днес обаче висшите магистрати потвърдиха,
че точно той е умъртвил родителите си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР