Азис предприе нова пластична интервенция по тялото си. Изпълнителят на

...
Азис предприе нова пластична интервенция по тялото си. Изпълнителят на
Коментари Харесай

След ушите Азис помпа бицепс с пластична хирургия - slava.bg

Азис предприе нова пластична намеса по тялото си. Изпълнителят на „ Мотел “ се е заел да оформи бицепса си. Това той прави, като инжектира материал на основата на хиалуронова киселина в ръката си.

За интервенцията кралят на поп-фолка самичък описа пред почитателите си онлайн. „ Само след 30 минути спестяваш години боричкане и труд в залата. В никакъв случай не желая да подценявам резултатите от фитнеса, в противен случай!

Тренировките са пъклен значими и потребни, само че при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех не растяха. Тук се намеси моят избавител – лекар Николай Георгиев “, изясни Азис. Той намигна, че към този момент съвсем не е останала част от тялото му, която хирургът да не е оперирал.

Припомняме, че в края на месец май новата дуетна половинка на Папи Ханс разгласи, че ще се подложи на интервенция и поради ушите си.

На въпрос от страна на почитател за какво се е подложил на нея, Васил Боянов, както е името на артиста по паспорт, изясни, че не е харесвал тази част от тялото си. С резултата той се похвали към две седмици по-късно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР