Аз винаги съм бил оптимист, но едва ли някой си

...
Аз винаги съм бил оптимист, но едва ли някой си
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: От ПП изглеждат като сащисано гадже, ад хок мнозинствата ни връщат във времето на Беров

" Аз постоянно съм бил оптимист, само че надали някой си показва, че този парламент може да събере стабилно болшинство, което да извършва някаква смела стратегия. За депутатите, а и за всички жители ще е най-добре да се отиде на предварителни избори ". Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев пред Нова нюз. 

" ГЕРБ през годините имаше прикрито държавно управление на малцинството, подкрепяно от някакви самостоятелни депутати. Истински кабинет на малцинството би трябвало да е подкрепян от опозицията и да извършва прецизно заложените преди този момент оферти. От болшинствата " пъкъл хок " няма да излезе нищо положително и ще ни пратят във времената на Любен Беров. На напред във времето ще излязат олигарсите и никой няма да поема отговорност ", сподели още Стойчев. 

" Лидерите на Политическа партия изглеждаха като сащисано гадже, на който някой му е откраднал съдружния сътрудник, когато Нинова разгласи кандидатурата на Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание. Тя, несъмнено, осъществя оптимално капацитета, който има. Достигането до пробиви на партиите с нейните мащаби е доста дейно. Моето предизвестие към всички партии е, че болшинството към Вежди Рашидов ще е отрицателно и би трябвало да бъде обяснявано, че е към " Мултигруп ", разяснява политологът. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР